Figyelem!

A honlapunk íjakat* és más vadász eszközöket tartalmaz.

Amennyiben Ön szakmai célú látogató kérem lépjen be, mivel oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak.

Minden egyéb esetben kérjük, hagyja el oldalunkat!

Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató, és a lapon található információkra kizárólag szakmai célból van szüksége.

* Az íj a 175/2003. Korm. rendelet alapján a közbiztonságra fokozottan veszélyes eszköznek minősül.

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Mehet

Kosár

0 termék - 0Ft Kosár
Az Ön kosara üres!
Carbon Express Maxima Blue Streak Select 250 (test)

Carbon Express Maxima Blue Streak Select 250 (test)

A világ  és a Carbon Express cég egyik legegyenesebb paraméterekkel rendelkező vesszője ... válogatott csövek alig 1 -2 grain eltérések vannak a csövek között .. iszonyatosan pontosak! könnyű főleg 3D-re ajánljuk de vadászni... Több... »

Cikkszám: Carbon Express
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 5,499Ft - Nettó ár: 4,330Ft
Db:  
   - VAGY -   

Carbon Express Maxima Blue Streak Select 250 (test)

A világ  és a Carbon Express cég egyik legegyenesebb paraméterekkel rendelkező vesszője ... válogatott csövek alig 1 -2 grain eltérések vannak a csövek között .. iszonyatosan pontosak! könnyű főleg 3D-re ajánljuk de vadászni is tökéletes mert gyors... a fonott carbonnak köszönhetően erős és strapabíró.. illetve sajátossága a dual spine: ami azt jelenti hogy a vessző eleje sűrűbben van fonva és keményebb is mint a vessző hátulja így amikor repül más vesszőkkel ellentétben nem C alakban hajlik meg hanem S alakban tehát a röpte is sokkal egyenesebb! Az árba beletartozik egy aluminium nock védő gyűrű (collar) és egy átlátszó színű nock + inzert

csak 250 spine értékűt tartunk (ez az easton szerint a 400-as vesszőnek felel meg!) 150 est és 350-est  (easton szerint 500-as és 340-es )csak rendelésre hozunk!