Figyelem!

A honlapunk íjakat* és más vadász eszközöket tartalmaz.

Amennyiben Ön szakmai célú látogató kérem lépjen be, mivel oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak.

Minden egyéb esetben kérjük, hagyja el oldalunkat!

Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató, és a lapon található információkra kizárólag szakmai célból van szüksége.

* Az íj a 175/2003. Korm. rendelet alapján a közbiztonságra fokozottan veszélyes eszköznek minősül.

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Mehet

Kosár

0 termék - 0Ft Kosár
Az Ön kosara üres!
Axcel Armortech HD 5db 0.019-es tüske

Axcel Armortech HD 5db 0.019-es tüske

Ezt az irányzékot szinte mindenhogy be lehet állítani és ki lehet szintezni a tüskék dőlését és a vízmérték dőlését le illetve felfelé lövésekhez is be lehet állítani...  nagyon finom micro állítása van.. és ami ritk... Több... »

Cikkszám: axcel
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 81,999Ft - Nettó ár: 64,566Ft
Db:  
   - VAGY -   

Axcel Armortech HD 5db 0.019-es tüske

Ezt az irányzékot szinte mindenhogy be lehet állítani és ki lehet szintezni a tüskék dőlését és a vízmérték dőlését le illetve felfelé lövésekhez is be lehet állítani...  nagyon finom micro állítása van.. és ami ritka és nem sok irányzékban van az az hogy a tüskék is egyesével micro állítósak. a vízmértéke nagyon jó gyorsan reagál a kicsi mozdulatokra ami 3D-nél nagyon fontos! A szárban egy mathews damper található ami rezgéseket igen jól csillapítja! A keret pedig menetes tehát ha valakinek rossz a szeme akkor egy speciális menetes gyűrűvel lencsét is rakhat bele!